Дунайське пароплавство починає контейнерні перевезення у Європу

Пятница , 16 февраля 2024, 13:33
Каравани барж з контейнерними вантажами Українське Дунайське пароплавство вважає альтернативою автомобільним шляхам через кордон, які блокують негативно настроєні відносно України фермери та інші.
Дунайське пароплавство починає контейнерні перевезення у Європу

Українське Дунайське пароплавство починає формувати контейнерні каравани, про що повідомили у Міністерстві розвитку громад, територій та інфраструктури.

"Українські експортери та перевізники знову стикаються із блокуванням пунктів пропуску на західному кордоні. Альтернативний логістичний маршрут з України в ЄС  - річкові перевезення Дунаєм", - йдеться в повідомленні.

Національний перевізник - ПрАТ "Українське Дунайське Пароплавство" вже готується до запуску баржевих контейнерних караванів на Середній та Верхній Дунай. 

Пароплавство пропонує доставку контейнерів від портів Ізмаїл, Кілія і Рені в Одеській області до дунайських портів Болгарії, Сербії, Угорщини, Словаччини, Австрії, Німеччини та до румунського порту Констанца. Крім перевезення компанія забезпечує зберігання та перевалку в українських портах, організацію перевалки в портах вивантаження. 

"Держкомпанія вже почала консультації з перевізниками щодо залучення необхідної кількості контейнерів, необхідних для формування перших караванів", - додали в відомстві.

comments powered by HyperComments