Порт в Одеській області може придбати корейська компанія

Четверг , 22 февраля 2024, 15:15
Корейська компанія SsangYong зацікавлена у приватизації Білгород-Дністровського порту та Одеського припортового заводу. Про це йшлося під час зустрічі представників компанії з фахівцями Фонду державного майна України. 
Порт в Одеській області може придбати корейська компанія

Очільник Фонду державного майна України Віталій Коваль розповів іноземним партнерам про можливості, які пропонує фонд у сфері приватизації та оренди держмайна. Окремо розглянули масштабні об’єкти приватизації, такі як: Одеський припортовий завод, Готель «Україна», Білгород-Дністровський морський торговельний порт та Об’єднана гірничо-хімічна компанія.

Віталій Коваль та Ігор Тимошенко звернули увагу на механізми приватизації і оренди нерухомості, пояснили законодавчі обмеження щодо використання об’єктів, часові межі проходження необхідних процедур. Окремо акцентували на покроковості, простоті та прозорості проведення онлайн-торгів.

Представники корейської компанії SsangYong висловили зацікавленість у подальшій співпраці. Іноземні партнери виявили інтерес до приватизації об’єктів нерухомості, складських приміщень та оренди земель. Сторони домовилися про подальші зустрічі та напрацювання конкретних технічних завдань, відповідно до яких команда ФДМУ зможе підібрати саме ті об’єкти, які найбільше підійдуть під проєкти.

comments powered by HyperComments