У пасажирського потяга між Одесою та Києвом змінили графік (ВІДЕО)

Воскресенье , 31 июля 2022, 12:24
Зараз між Одесою та Києвом курсує всього один пасажирський потяг. Для нього змінено графік руху та додали декілька зупинок.
У пасажирського потяга між Одесою та Києвом змінили графік (ВІДЕО)

Від початку війни між Одесою та Києвом залишився курсувати лише один пасажирський потяг - фірмовий №105/106 "Чорноморець". Інші потяги ("повільний" №148, "Інтерсіті" та "Київ - Одеса - Ізмаїл" були скасовані.

Також з липня, або навіть ще раніше у потяга "Чорноморець" було збільшено час у дорозі з приблизно 9 годин до 11 годин - скоріш за все, через обмеження швидкості та можливі зміни маршруту з питань безпеки. Зупинки потяг робить лише на станціях Вінниця, Вапнярка та Подільск. 

У зміненому розкладі з 17 серпня додаються ще 5 зупинок - на станціях Козятин, Жмеринка, Крижопіль, Кодима, Роздільна. Тут не вистачає ще зупинки на станції Рудниця - для забезпечення пересадки на вузькоколійний потяг до Гайворону.

Також у склад даного потяга вперше за багато років додано плацкартні вагони.

Вартість проїзду залишається без змін. Це зараз, як базова вартість (може змінюватися на декілька гривень в залежності від дня тижня) - 385 грн. у плацкарті, 712 грн. в купе та 1734 грн. у вагоні СВ.

На нашому відео - аналіз роботи залізниці в Україні під час війни.

comments powered by HyperComments