Як ракетний удар вплинув на роботу залізниці в Україні (ВІДЕО, оновлено)

Понедельник , 10 октября 2022, 15:05
Масовані ракетні удари вранці 10 жовтня призвели до певних затримок пасажирських потягів.
Як ракетний удар вплинув на роботу залізниці в Україні (ВІДЕО, оновлено)

Від самого початку обстрілів "Укрзалізниця" повідомила про продовження руху потягів, в тому числі київської кільцевої електрички, за графіком. Однак, майже відразу у будівлі вокзалу Києва від близького вибуху вибило шибки. Посадка пасажирів на потяги проводилася з вокзалу лише через підземні переходи. Також повідомлялося про можливість запізнень потягів.

Через те, що частина російських ударів прийшлася по об'єктах енергетичної інфраструктури, певні затримки все ж виникли. Але для того, щоб запобігти дійсно великих затримок та зупинки руху, були задіяні резервні тепловози.

Станом на 13 годину з затримкою до 30 хвилин рухаються 14 пасажирських потягів, ще 24 рейси рухаються із затримкою від 30 хвилин і більше. До 15 години дня 10 жовтня частину запізнень вже наздогнали. Час затримки вашого потяга оперативно можна дивитись на сайті, а також в розділі "онлайн-табло" в чат-ботах "Укрзалізниці" та в застосунку. 

Приміські потяги на Львівщині, в Конотопському регіоні та на Харківщині рухаються із затримками у зв’язку зі знеструмленням контактної мережі. Приміські рейси, що прямують через Лозову, обмежено до станції Самійлівка.

На вокзалі в Києві вже прибрано, йде ремонт дрібних пошкоджень.

"Укрзалізниця" оперативно реагує на підвищений пасажирський попит із Запоріжжя і призначає додатковий поїзд 272 Запоріжжя — Київ. Крім того, додано 10 вагонів до поїзда №750 Запоріжжя — Київ — Івано-Франківськ.


Інформація станом на 16:30

Наразі в дорозі затримується 20 пасажирських потягів . 

Зокрема, 3 потяги затримуються до години, 17 — понад годину. 

За графіком прямують 18 пасажирських потягів. 

Час затримки потягів може змінюватися, адже залізничнмки роблять все, щоб скоротити їх відставання. 

Ситуація на всіх вокзалах спокійна і контрольована.


У відеосюжеті - перші підсумки сьогоднішнього ракетного удару станом на 12 годину.


Відео - перший огляд масованого ракетного обстрілу України.

comments powered by HyperComments