Залізниця почала продавати квитки на потяги до Херсону та ще не звільнених міст

Понедельник , 14 ноября 2022, 10:30
Це робиться як символічний жест віри у майбутню перемогу та швидке відновлення пасажирського залізничного сполучення з деокупованими українськими містами.
Залізниця почала продавати квитки на потяги до Херсону та ще не звільнених міст

Напередодні "Укрзалізниця" околосила про початок продажу квитків на пасажирські потяги до щойно звільненого від окупації Херсону. Місто відвідав керівник "Укрзалізниці" Олександр Камишін, оприлюднив декілька фото херсонського вокзалу та розбитих вагонів на коліях - і пообіцяв якнайшвидше відновити пасажирське сполучення до Херсону.

Також зауважимо, що відновлення руху потягів до Херсону логістично означає зараз і відновлення пасажирського сполучення з Миколаєвом, куди зараз курсує лише один приміський потяг зі станції Долинська.

Крім того, "Укрзалізниця" в рамках благодійного проекту "Квитки до перемоги" почала продавати квитки на три перші рейси з Києва до Донецька, Луганська, Маріуполя та Сімферополя - після їх деокупації. Це має як символічне значення, так і працює в якості інвестиції у розвиток транспортної інфраструктури на деокупованих територіях.

"На честь звільнення Херсона, з мрією про Сімферополь, запускаємо квитки на перші потяги до деокупованих українських міст! Разом із платформою UNITED24  розпочинаємо благодійний проєкт “Квитки до перемоги”. Вже сьогодні ви можете оформити квитки на три перших рейси з Києва до п'ятьох міст: уже деокупованого Херсона, а також Маріуполя, Донецька, Луганська та Сімферополя. 

Квиток можна придбати, зберігати як символ віри в ЗСУ і звільнення України від окупантів, а скористатися ним — одразу після деокупації. Щойно рух буде поновлено, залізничники надішлють повідомлення з датою  та місцем. Дуже радісно запускати цей проєкт, знаючи, що квитками Київ — Херсон можна буде скористатися вже найближчим часом! 

Рейси буде здійснювати легендарний "Потяг до перемоги", розписані вагони якого присвячені подвигам людей на тимчасово окупованих територіях. Оформити символічний квиток можна за посиланням (https://concert.ua/uk/events/kvitki-do-peremogi).

Усі квитки благодійні: кошти від їх продажу будуть переказані через платформу UNITED24 на закупівлю last-mile транспорту — автівок, які допоможуть сполучити міста й селища на деокупованих територіях із найближчими залізничними вузлами. Дякуємо нашим партнерам Gres Todorchuk за концепцію проєкту!" - йдеться в повідомленні "Укрзалізниці".

Вже за перші кілька годин роботи проекту на ньому продали більше 1000 таких квитків.

У відео - підсумки роботи "Укрзалізниці" за жовтень 2022 р.

comments powered by HyperComments