У Харківській області росіяни вдарили по залізниці

Суббота , 20 июля 2024, 09:33
Минулої ночі росіяни атакували залізничну інфраструктурк у Харківській області, що спричинило затримку низки пасажирських поїздів.
У Харківській області росіяни вдарили по залізниці

Чергова ніч пройшла із російськими атаками на залізницю Харківщини. 4 залізничників отримали поранення (на щастя, незначні), ушкоджені будівлі та рухомий склад.

Окрім того, через наслідки ударів, була ушкоджена контактна мережа на виїзді з самого Харкова й поїзди сполученням Київ-Харків 63 та 719 очікували на усунення наслідків. Вночі рух поновили, поїзди прямують до столиці. 

Також затримується Інтерсіті до Краматорська.

Пересадки для пасажирів нічних рейсів з Харкова успішно завершено, колійні роботи в місцях обстрілів тривають. Низка поїздів прямує з затримками внаслідок пошкоджень інфраструктури, їх статус можна побачити на порталі uz-vezemo.uz.gov.ua. Якщо ви зараз на борту одного з цих поїздів і маєте подальшу пересадку, "Укрзалізниця" просить звернутися до провідника або стюарда — диспетчери зараз координують всі потрібні стиковки.

Рейси в напрямку Краматорська досі очікують на дозвіл продовжити рух, а тому прибуватимуть зі значною затримкою. Те саме стосується оборотного рейсу з Краматорська, відправка якого буде можливою пізніше. 

 

comments powered by HyperComments