Дороги Одессы и региона

10:19
У Миколаєві проводиться тендер на будівництво ділянки об'їздної автодороги, який включає в себе будівництво нового моста через Південний Буг. Це значно спростить рух транзитного транспорту у напрямку морських портів Одеської області.
11:50
Через понад два роки після початку повномасштабної війни в Одесі встановили перше укриття на зупинці громадського транспорту. Втім, одеситам реально загрожують лише періодичні повітряні удари ракетами та дронами-камікадзе.
12:22
За 2024-2025 рр. служба відновлення Одеської області планує витратити на ремонт автошляхів 1 мільярд 247 мільйонів гривень.
13:27
Придбання б/в техніки Apple може стати вигідним варіантом для тих, хто прагне отримати якісний продукт за більш привабливу ціну. Проте існує ризик, що під час таких покупок можна натрапити на шахраїв, які пропонують неякісний товар.
12:40
Ще 2021 року в Одеській області провели тендер на ремонт, тобто добудову, закинутої розв'язки на автотрасі Одеса - Київ біля села Єреміївка. Цей тендер скасували.
12:29
Каждый в своей жизни сталкивается с тем, что потребуется заказать грузовое такси, то ли по месту, то ли по областям Украины. В данном случае вас выручит компания «ЭКСТРА ЭКОНОМ», которая подберет оптимальный маршрут и сможет выполнить трудоемкую погрузку и разгрузку.
10:16
Зокрема, лише у 2024 році на невідкладні проекті відновлення треба до 15 мільярдів доларів, з них 2,3 мільярда - на проекти у сфері логістики і транспорту.
18:01
На наступну сесію Одеської міської ради винесено два рішення щодо парковки автомобілів на вулицях. Машини-порушники пропонують примусово евакуювати, а загальну кількість легальних паркомісць на вулицях - збільшити.
15:35
На 15 лютого в Одесі призначено позачергове засідання міського виконкому.
15:35
Нове керівництво "транспортного комплексу" Одеси анонсувало появу у центрі міста нових платних парковох на вулицях.