Материалы на главную

09:19
Ірландська лоукост-аввіакомпанія Ryanair планує буквально за кілька днів після завершення війни відновити авіарейси до України, в тому числі і створити базу для обслуговування авіалайнерів в Одесі.
16:46
Одеська залізниця як регіональний філіал "Укрзалізниці" підвела підсумки ремонту колій за 2022 рік - під час війни відремонтували та відбудували більше, ніж у 2021 році.
09:35
Напередодні з морських портів Одеської області вийшли в море 6 торгівельних суден, а всього за період дії "зернового коридору" - вже 857 відправлень.
10:39
Уряд Норвегії ухвалив рішення про передачу Україні 12 двовагонних дизель-поїздів, які були збудовані у середині 1980-х.
18:08
У Молдові будуть модернізувати ділянки залізниці Кишинів - Кайнари та Окниця - Унгени для пришвидшення залізничного транзиту до дунайських портів Одеської області Рені та Ізмаїл.
16:35
Керівник служби автодоріг Одеської області розповів про плани розширення траси Одеса - Рені.
13:02
25 березня з порту Чорноморсько до Ємену відправилося судно Negmar Cicek, яке доставить 30 тисяч тонн  гуманітарної допомоги до Ємену. Це вже шосте судно в рамках продовольчої програми Grain from Ukraine. 
10:48
Ренійська міська рада надала ТОВ «Девелопмент Рені термінал» попередній дозвіл на будівництво мультимодального терміналу в Ренійському морському порту.
10:52
З сьогоднішнього дня повноцінним керівником "Укрзалізниці" стає Євген Лященко, який до цього тимчасово очолював правління залізничної компанії.
15:15
На основі вже опублікованих документів стала відома дата запуску вантажних потягів по відбудованій залізниці Березино - Басарабяска між півднем Одеської області та Молдовою.