Материалы на главную

13:33
Через ремонт колій Укрзалізниця змінює розклад та маршрути пасажирських поїздів на лінії від Івано-Франківська і Коломиї до Яремче і Рахова.
15:44
Після минулого поглиблення дна гирла Бистре в українській частині дельти Дунаю на півдні Одеської області до 6,5 м починається новий етап з метою довести судноплавний фарватер до глибини 7,2 м.
13:03
Поточний стан залізничного сполучення між Одесою та Києвом залишає бажати кращого. Але через декілька днів залізничники обіцяють покращити ситуацію.
16:56
З 10 червня запроваджується новий графік пасажирських поїздів. При цьому відновлюється один з довоєнних маршрутів між Одесою та Києвом та продовжується один з існуючих.
12:57
В рамках поновлення до 17 липня "зернової угоди" поки що погоджено судноплавство лише до двох морських портів Одеської області.
11:11
Майже 80% всіх квитків на пасажирські поїзди протягом квітня 2023 року залізниця продає тим чи іншим способом через Інтернет.
15:28
У портах Миколаївської області та у Херсоні залишаються заблокованими з початку війни 14 турецьких суден. Зараз у них є можливість вийти в море.
12:12
Внаслідок переорієнтації вантажних перевезень на дунайські порти Одеської області там відкрито вже три регулярних контейнерних лінії.
11:01
Вранці 18 травня стало відомо про підрив залізничної магістралі на лінії між Сімферополем та Севастополем у окупованому росіянами Криму. При цьому зійшли з колії декілька вагонів вантажного потяга.
17:26
Термін дії "зернової ініціативи", яка дозволяє безпечне судноплавство з морських портів Одеської області суто для експорту українського зерна та іншої аграрної продукції подовжили.