Материалы на главную

15:09
Четверта спроьа фонду держмайна продати пор т Білгорода-Дністровського виявилася невдалою - ніхто не прийняв участі в аукціоні.
11:58
Протягом минулого тижня морські порти Одеської області відправили 13 суден з 651 тисячею тон аграрних вантажів.
17:17
14 червня відзначається всесвітній день донора. В Одесі це відзначили фотовиставкою, яку організував проект "Донор Одеса" -волонтерський проект і міська база донорів у вигляді однойменного телеграм-каналу.
16:00
Новий міст через Дністер збудують біля Ямполя.
10:33
Зокрема, три поїзди одеського напрямку отримають зупинки на станціях Вигода поблизу Одеси, Ярошенка у Вінницькій та Врадіївка у Миколаївській області.
09:23
Напередодні фонд держмайна в третій раз не зміг продати з аукціону порт Білгорода-Дністровського в Одеській області.
14:30 Собственный материал
Транспортна компанія Stowarzyszenie Kolejowych Przewozów Lokalnych (SKPL) запустить у червні пасажирський маршрут з Варшави до станції Рава-Руська у Львівській області.
13:14
Великі європейські виробники пасажирського транспорту, серед яких компанії Siemens, Skoda і Stadler, змагаються у тендері Європейського інвестиційного банку на нові поїзди метро до Харкову.
09:20
Протягом травня 2023 року інтенсивність судноплавства з портів Одеса і Чорноморськ за "зерновим коридором" скоротилася у два рази, а порт Південний взагалі заблокований.
18:01
Морські дунайські порти на півдні Одеської області Рені, Ізмаїл та Усть-Дунайськ у травні 2023 року обробили понад 3 млн тонн вантажів, що є абсолютним рекордом місячної перевалки для портів цього регіону. Про це свідчать оперативні дані ДП «Адміністрація морських портів України» (АМПУ).