Материалы на главную

13:23
Автодорогу Т16907 від Ізмаїлу до Кілії будуть ремонтувати за 164 мільйони гривень.
17:35
Під час війни в Одеській області на дуже перевантаженій потоком транспорту автодорозі М15 Одеса - Рені будуть будувати підземні чи надземні пішоходні переходи.
16:26
Українська залізниця зараз має 37 нових пасажирських вагонів, обладнаних для перевезень маломобільних пасажирів з інвалідністю.
10:47
Лоукост-авіакомпанія Ryanair планує відразу після завершення війни знову активно працювати в Україні з базуванням до 30 літаків та відкрити, в тому числі, внутрішні авіарейси між Одесою, Львовом і Києвом.
11:01
Уряд України розробив і пропонує відносно безпечний машррут для судноплавства у напрямку морських портів Одеської області без "зернового коридору".
12:12
"Укрзалізниця" продовжує модернізацію електропоїздів. Чергова електричка після такої модернізації буде призначена для обслуговування пасажирів в Одесі.
13:54
Міська влада Одеси знову планує заміну трамвайних колій на перехресті вулиць Старопортофранківської та Пантелеймонівської.
16:01
Мова йде про пільгових пасажирів на приміських поїздах Одеської залізниці по всім шести областям, яка вона обслуговує - від Одеси до Херсона і Черкас.
14:34
Українська влада розглядає можливість відкриття аеропорту у Львові, спираючись на ізраїльський досвід роботи аеропортів під час повітряних тривог та ракетних ударів.
12:18
Харківська міськрада прийняла рішення про участь у проекті закупівлі електробусів за рахунок кредитів європейських міжнародних банків.