Материалы на главную

11:33
Одеса отримає 30 нових електробусів за кредитні кошти Європейського інвестиційного банку
12:45 Собственный материал
"Укрзалізниця" переглядає план формування перевезення вантажів у напрямку станцій Рені, Галац та Джурджулешти в Одеській області, Румунії та Молдови через територію Молдови й очікує рішення залізниці Молдови щодо надання знижок на транзит, повідомляє Rail.insider.
09:16
На вулицях Вінниці вже працюють отримані нещодавно з швейцарського Цюриху двосекційні трамваї Tram2000.
13:48
На півдні Одеської області будують 12 нових терміналів для збільшення потужностей з навантаження суден в існуючих та нових річкових портах на Дунаї.
16:53
На період особливої літньої спеки на дорогах Одеської області обмежують рух великовантажного транспорту у денний час. Водіям будуть при цьому надавати дозволи на рух у період комендантської години.
16:01
Незважаючи на спроби росіян заблокувати судноплавство, українську аграрну продукцію продовжують експортувати з морських портів Одеської області "зерновим коридором". За майже рік його дії в море вийшли вже більше 1000 суден.
11:01
Обсяги вивантаження зернових та інших аграрних вантажів у портах Одеської області - Одесі, Чорноморську, Ізмаїлі та інших.
15:22
З початку програми модернізації електричок "Укрзалізниця" випустила на лінії вже 29 оновлених електропоїздів, в тому числі 19 за час війни. 29-та модернізована електричка буде курсувати між Львовом та Ужгородом.
10:51
Департамент освіти Одеської ОВА провів тендер на закупівлю шкільних автобусів.
09:19
29 червня після кількаденної перерви у Херсоні відновлено тролейбусний рух.