З аеропорту Бориспіль вилетів пасажирський літак

Вторник , 19 декабря 2023, 16:06
19 грудня з київського аеропорту Бориспіль злетів у небо пасажирський літак - але це був службовий рейс без пасажирів задля передислокації авіалайнера Boeing 777-300.

Сьогодні близько 9 ранку був виконаний технічний перегін повітряного судна Boeing 777-300 з аеропорту "Бориспіль" (KBP) до одного з європейських аеропортів за запитом експлуатанта - української авіакомпанії Skyline Express. Це був рейс без пасажирів чи вантажу на борту

Рейс дотримувався найвищих стандартів авіаційної безпеки та безпеки польотів, відповідно до директив, які діють на час введення воєнного стану в Україні.

Це вже четвертий успішний перегін повітряного судна з аеропорту "Бориспіль" з початку війни. Навіть при закритті повітряного простору, аеропорт "Бориспіль" залишається спрямованим на забезпечення операційної готовності та фінансової стійкості, зокрема щодо обслуговування інфраструктури та збереження сертифікації персоналу.

 моменту закриття повітряного простору України 24 лютого 2022 року авіалайнери Skyline Express перебували на стоянці в аеропорту "Бориспіль", проходячи постійну технічну підтримку та обслуговування.

Одночасно в Україні реалізується комплексна концепція архітектури безпеки, спрямована на забезпечення необхідних стандартів авіаційної безпеки та безпеки польотів в умовах воєнного стану. Даний технічний перегін повітряного судна в Борисполі не лише сприяє тестуванню політики відновлення, але також є стратегічним кроком для українських авіакомпаній, допомагаючи їм знижувати витрати та покращувати шанси виживання в ускладненому авіаційному середовищі. Ця стратегічна ініціатива відкриває шлях до відновлення регулярних операцій, як тільки відповідна оцінка ризиків цього дозволить.

comments powered by HyperComments