У Києві запускають автобуси і тролейбус для компенсації метро на Теремки

Пятница , 8 декабря 2023, 16:50
У якості компенсації непрацюючий частині "синьої" лінії метро у Києві вже запустили автобусний маршрут 2-М, а також посилили рух звичайних маршрутів автобусів та тролейбусів від станції "Либідська" до району Теремки.
У Києві запускають автобуси і тролейбус для компенсації метро на Теремки

У зв’язку з ремонтом перегінного тунелю на "синій" гілці метрополітену з 8 грудня від станції метро "Теремки" до станції "Либідська" буде організовано рух наземного транспорту, що дублюватиме маршрути закритих станцій метро, повідомляє Департамент транспортної інфраструктури КМДА.

Зокрема, буде організовано рух тимчасового автобусного маршруту загального користування № 2-М "Кібернетичний центр - станція метро "Теремки" - станція метро "Либідська", на якому працюватиме 60 автобусів з інтервалом руху 1 хв.

А також тимчасового тролейбусного маршруту № 43-К "Кібернетичний центр - станція метро "Либідська", на якому працюватиме 20 тролейбусів з інтервалом руху 3 хв.

Також шлях автобусного маршруту загального користування № 38 подовжується до станції метро "Либідська". На маршруті працюватиме 5 автобусів з інтервалом руху 17 хв.

Через необхідність вивільнення додаткових тролейбусів для роботи маршруту № 43-К, рух тролейбусного маршруту № 50 "Вулиця Милославська - станція метро "Либідська" тимчасово припиняється.

На тролейбусному маршруті № 50-К "вул. Милославська - площа Дарницька" збільшується кількість рухомого складу, зокрема працюватиме 10 тролейбусів з інтервалом руху 9 хв. Посилення роботи цього маршруту дасть змогу частково переорієнтувати пасажиропотік з Оболонсько-Теремківської лінії метрополітену на Святошинсько-Броварську.

comments powered by HyperComments