Перший рейс так званого "аеротрансферу" з Одеси буде 1 березня

Пятница , 23 февраля 2024, 12:48
Рейси "аеротрансферу" від Одеси до аеропорту Кишинева будуть виконуватися один раз на добу починаючи з 1 березня.
Перший рейс так званого "аеротрансферу" з Одеси буде 1 березня

Одеська ОВА повідомила, що напередодні відбувся тестовий рейс "аеротрансферу" до аеропорту Кишинева та про запуск цього рейсу в регулярну роботу з 1 березня.

Квитки на "аеротрансфер" можна придбати або у відповідному розділі на сайті Одеської ОВА, або у спеціальній касі автостанції "Старосінна". Квиток коштує 800 гривень - його можна придбати лише за умови наявності квитка на літак з аеропорту Кишинева та можливості перетину українського кордону. Є знижка у 50% для військових та членів їх родин (дружина/чоловік, діти), осіб з інвалідністю, ветеранів війни, учасників бойових дій. Кошти від перевезень будуть спрямовані на підтримку Збройних Сил України

Рейси будуть виконуватися один раз на добу. Відправлення з Одеси, з автостанції "Старосінна" о 8:00 ранку, з аеропорту Кишинева - о 19:00.

Орієнтовний час у дорозі - 4 години, з урахуванням перетину кордону і прикордонно-митних процедур. Таким чином, "аеротрансфер" буде зручний тим пасажирам, чиї авіарейси вилітають з Кишинева о другій половині дня та увечері, а також тим, хто прибуває до Кишинева вранці та вдень.

Оскільки на маршрут виставлено мікроавтобус, то за добу в одному напрямку "аеротрансфер" може обслуговувати всього 18-20 пасажирів. Хоча можливо, що при збільшенні кількості бажаючих, там може з'явитися автобус великої місткості, або збільшитися кількість рейсів.

comments powered by HyperComments