Дві смертельні аварії блокували автотрасу Одеса - Рені

Вторник , 21 марта 2023, 13:53
На автомобільній дорозі М-15 Одеса-Рені (на Бухарест) вранці 21 березня сталися дві дорожньо-транспортні пригоди на різних ділянках дороги (на 180 км, поблизу села Холмське та на 210 км, поблизу села Суворове).
Дві смертельні аварії блокували автотрасу Одеса - Рені

Щодо першої дорожньо-транспортної пригоди попередньо встановлено: близько сьомої години ранку 45-річний житель Миколаївської області, керуючи у напрямку міста Ізмаїл завантаженим автомобілем «Volvo», неподалік села Нові Трояни не впорався з керуванням і допустив перекидання транспортного засобу набік. Від отриманих травм кермувальник загинув до приїзду «швидкої».

Щодо другої ДТП, яка сталася приблизно за дві години потому біля селища Суворове, попередньо відомо: водій вантажівки «DAF» з напівпричепом, рухаючись у напрямку міста Ізмаїл, не впорався з керуванням, унаслідок чого виїхав на зустрічну смугу руху і здійснив зіткнення з такою самою вантажівкою «DAF». Водії обох транспортних засобів також загинули.

Рух автотранспорту біля села Холмське, у напрямку Ізмаїлу, здійснюється у реверсивному режимі. Рух біля села Суворове, здійснюється однією смугою, частково узбіччям.

comments powered by HyperComments