Окупанти запаскудили нацистською символікою електротранспорт у Криму (ФОТО)

Четверг , 16 июня 2022, 15:37
На тролейбусах і трамваях у окупованому росією Криму можна побачити символіку російського нацизму - рашизму.
Окупанти запаскудили нацистською символікою електротранспорт у Криму (ФОТО)

Електротранспорт у Криму представлений чотирма системами. Це міжміська тролейбусна система, що охоплює Сімферополь, Ялту і Алушту, тролебусні системи у Севастополі і Керчі, а також невеличка трамвайна система у Євпаторії.

Починаючи з березня 2022 року на багатьох трамваях та тролейбусах можна побачити у тому чи іншому вигляді наліпки чи написи у вигляді латинської букви "Z", яка використовується як символ російського нацизму - рашизму. 

Найбільше такої "зет-символики" можна побачити на тролейбусах міжміської системи Симферополь-Алушта-Ялта та на трамваях у Євпаторії, а ось у Севастополі чи Керчі ми не знайшли фото тролейбусів з "зетом".

При цьому символи російського нацизму наносять на різний рухомий склад. Це старі тролейбуси, які працюють у Криму ще з радянських часів, це відносно нові тролейбуси "Богдан", які постачали в Крим у 2010-2012 рр..

Також їх наносять і на ті тролейбуси і трамваї, які закуповували у Євпаторію та "Кримський тролейбус" російського виробництва вже під час окупації.

На відео - знищений окупантами електротранспорт Маріуполя

comments powered by HyperComments