В центрі Одеси відновили трамвайні колії

Четверг , 9 ноября 2023, 15:11
Пошкоджені російським ракетним ударом трамвайні колії в центрі Одеси відремонтували - маршрут "Північ-Південь" знову буде працювати за повною трасою.
В центрі Одеси відновили трамвайні колії

У КП "Одесміськелектротранс" повідомили, що трамвайна інфраструктура по вулиці Софіївській, яка була пошкоджена російським ракетним ударом увечері 5 листопада, вже відновлена та відремонтована. Ракета "Онікс", що влучила прямо у проїжджу частину Софіївської біля Художнього музею, тимчасово унеможливила рух трамваїв.

Відповідно, всі змінені трамвайні маршрути від завтра, 10 листопада, повертаються на звичні траси.

Маршрут №7 "Північ-Південь" буде курсувати від вул. Паустовського до Люстдорфа. (маршрут було розділено на дві частини через неможливість руху по Софіївській - від вул. Паустовського до Пересипського мосту та від Люстдорфу до Тираспольської площі).

Маршрут №12, ймовірно, буде курсувати від Слобідки через Херсонський сквер до Олексіївської площі. (маршрут було скорочено через неможливість руху по вул. Софіївській).

Маршрут №15, скоріше за все, буде курсувати до традиційної кінцевої на Тираспольській площі. (тимчасово маршрут було подовжено до Олексіївської площі для компенсації скороченого 12-го маршруту).

comments powered by HyperComments