В Одесі досі не працюють два трамвайні маршрути

Четверг , 30 ноября 2023, 09:55
Хоча сніг розтанув, в Одесі досі не завершили ліквідацію наслідків сніжного буревію 26 листопада. Деякі трамвайні маршрути досі не працюють.
В Одесі досі не працюють два трамвайні маршрути

Станом на ранок 30 листопада в Одесі продовжують ліквідовувати наслідки сніжного буревію, який вирував вдень та увечері 26 листопада. Та сніг вже розтанув, і тому перепонами для руху трамваїв та тролейбусів залишаються лише повалені на коліях дерева та спричинені цим пошкодження контактної мережі.

Порівняно з ситуацією на вчора, до ранку 30 листопада комунальники змогли відновити рух трамваїв №21 і №28, а також тролейбусу №3.

Таким чином, в місті працюють всі діючі на постійній основі тролейбусні маршрути та майже всі трамвайні. На лінії сьогодні вийшли 80 трамваїв та 63 тролейбуси.

Не працюють трамваї №20 до Хаджибейського лиману та №27 від Люстдорфу до Рибного Порту. 

Також немає руху трамваїв по лінії від 11-ї станції Люстдорфської дороги до Люстдорфу, де курсує маршрут №7. Окрім того ще з початку війни трамваї не курсують на Великий Фонтан - від 11-ї до 16-ї станції Фонтану та далі до Дачі Ковалевського по маршрутам №18 і №19 через будівництво на 16-й станції.

comments powered by HyperComments