Прямий маршрут доставки контейнерів до Одеської області відновлює MAERSK

Четверг , 9 марта 2023, 15:05
Прямий контейнерний маршрут до України від компанії MAERSK спочатку йде великими магістральними контейнеровозами до порту Констанца в Румунії, а звідти малими контецнеровозами до дунайського порту Рені на півдні Одеської області.
Прямий маршрут доставки контейнерів до Одеської області відновлює MAERSK

Транспортно-логістична група A.P. Moeller - Maersk з Данії відновила відправку вантажів кнтейнерами безпосередньо в Україну. Про це повідомила прес-служба Maersk.

Доставка вантажів буде здійснюватися у щотижневому сервісі річковими суднами фідерними рейсами з румунського порту Констанца до Ренійського порту на Дунаї на півдні Одеської області. Транзитний час складатиме близько півтори доби.

Ми продовжуємо стежити за розвитком подій в Україні та впроваджувати рішення для вантажів наших клієнтів у межах безпеки. Логістичні операції в країні та за її межами залишаються складними, однак ми раді повідомити вам, що компанія Maersk тепер може пропонувати пряме бронювання в Україну з усього світу, полегшуючи проблему, яка часто виникала протягом минулого року”, — вказала прес-служба.

Контейнерні лінії Maersk та CMA CGM призупинили суднозаходи до українських портів з 24 лютого, після початку військового вторгнення росії. Згодом Maersk повідомила про намір відновити доставку вантажів у сполученні з Україною через територію Польщі або Румунії. При цьому компанія повністю припинила всю роботу в росії та співробітництво з росіянами. 

comments powered by HyperComments