Украинские железные дороги

15:15
На основі вже опублікованих документів стала відома дата запуску вантажних потягів по відбудованій залізниці Березино - Басарабяска між півднем Одеської області та Молдовою.
09:25
А точніше - міська електричка у підпорядкуванні саме "Укрзалізниці" під назвою "Kyiv City Express".
09:33
Уряд Молдови погодив рішення щодо спрощення процедур транзиту вантажів залізницею. Це дуже важливо для дунайських портів Одеської області Рені та Ізмаїл.
11:11
Завершено голосування у додатку Дія за нову назву для Південної залізниці.
14:04
Заплановане на сьогодні 16 березня повноцінне відкриття руху потягів по відбуваній ще у серпні минулого року залізниці Березино - Басарабяска між Молдовою та Одеською областю так і не відбулося. В "Укрзалізниці" запеняють про повну готовність зі свого боку.
14:49
Як ми і прогнозували раніше, керівництво української залізниці намагається отрмати від Фінляндії досить наві швидкісні електропоїзди Allegro, які до 2022 року курсували за маршрутом Гельсінкі Санкт-Петербург.
11:48
"Укрзалізниця" починає плановий ремонт колій на трьох великих ділянках, в тому числі між Одесою і Подільському, Козятином і Фастовом, а також в Карпатах в районі Рахова.
12:02
Вже є результати голосування за нову назву для Південно-Західної залізниці та стартувало нове - по вибору назви Південної залізниці.
12:33
До 12-ї години дня 9 березня ьільшу частину запізнень на залізниці вдалося наздогнати.
09:35
Вночі 9 березня внаслідок спричинених російським обстрілами знеструмлень на залізниці виникли затримки пасажирських потягів, в тому числі і одеського напрямку.