Украинские железные дороги

12:53 Собственный материал
40 американських дизельних тепловозів сподівається отримати "Укрзалізниця" за ленд-лізом - саме стільки, скільки раніше планувала закупити.
12:29
Київська школа економіки зазначає, що лише у сфері транспорту та інфраструктури Україна зазнала збитків від війни більш як на 41 мільярд доларів из більш як 103 мільярдів загальних збитків.
14:20 Собственный материал
3 червня - це 100 днів активних бойових дій Великої Вітчизняної війни українського народу проти російських загарбників. Аналізуємо роботу залізниці, в тому числі пасажирських, евакуаційних та вантажних перевезень в Одесі.
11:29
За травень українські залізниці навантажили 9 млн. 152 тис. тон вантажів, з яких 1,3 млн. тон зернових. Частину цих вантажів ще везуть.
19:27
З європейських країн повертаються до України все більше людей, майже всі вони користуються пасажирськими потягами. Найбільш завантажені напрямки - від західних кордонів до Києва та Одеси.
14:14
Уряд направив 250 млн. гривень на запобігання негативних наслідків у судноплавстві через розв'язану росією війну.
13:04
Залізниця європейської колії, яка заходить на територію України до Хирова (Львівська область) буде реконструйована. ово
09:50
Увечері 1 червня росіяни завдали ракетного удару по залізничній інфраструктурі у Стрийському районі Львівської області. Через це затримується ціла низка пасажирських потягів, зокрема і майже всі потяги західного напрямку до Одеси.
09:39 Собственный материал
Ще один залізничний прикордонний перехід відкрили для перевезень зернових вантажів - це перехід Рава-Руська - Верхрата на кордоні з Польщею.
20:02 Собственный материал
Дуже багато українців зараз повертаються додому з вимушеної евакуації. Як це зробити найзручніше? Досліджуємо пасажирські перевезення з Польщі до Одеси.