В аеропорту Кишинева розширюється мережа рейсів WizzAir

Пятница , 25 октября 2024, 10:54
Лоукост-авіакомпанія WizzAir розширює свою мережу авіарейсів з аеропорту Кишинева, що є актуальним для мешканців Одеси та всього півдня України, які мають можливість перетину кордону.
В аеропорту Кишинева розширюється мережа рейсів WizzAir

Авіакомпанія Wizz Air заявила про повернення бази до Кишинева з 16 грудня та збільшення маршрутної мережі зі столиці Молдови вдвічі.

Зараз авіаперевізник літає з Кишинева за вісьмома напрямками - в Абу-Дабі, Будапешт, Мілан, Венецію, Відень, Рим, Лондон і Варшаву.

З початком базування в Молдові одного літака Airbus A320 Wizz Air запустить з Кишинева польоти до Берліна, Болонії, Брюсселя, Дортмунда, Меммінгена, Парижа, Верони та Нюрнберга.

Авіакомпанія продає авіаквитки з Молдови за ціною від 25 євро в одну сторону з урахуванням перевезення невеликої ручної поклажі.

Фактично цілком новим буде лише рейс Кишинів-Нюрнберг. За іншими маршрутами Wizz Air літала раніше. Авіакомпанія скоротила мережу з Молдови і навіть тимчасово призупиняла польоти в країну через безпеку після широкомасштабного російського вторгнення в Україну.

Вперше Wizz Air полетіла з Кишинева у 2013 році. У 2017 році лоукостер відкрив базу в столичному аеропорту Молдови, що дозволило розширити маршрутну мережу та запропонувати зручніший розклад.

comments powered by HyperComments