Материалы на главную

18:28
Під час свого відступу з правого берега Дніпра російські окупанти знищили залізничні переправи у нижній течії Дніпра у Херсонській областіі.
15:05
Останніми днями Гайворонська вузькоколійка, що відноситься до регіонального філіалу "Одеська залізниця" "Укрзалізниці" вперше за кілька десятків років отримала поповнення рухомого складу. Це два капітально відремонтовані пасажирські вагони.
15:20
Керівник залізниці Молдови Олег Тофілат заявив, що лише початок війни не дав можливості запуску міжнародного пасажирського потяга між Одесою та Яссами через Кишинів. А після війни цей напрямок обов'язково запустять.
13:03
З 9 листопада почалися тестові рейси українського потяга відновленою залізницею, яка поєднує дві частини Закарпаття через територію Румунії.
15:05
Показуємо, як виглядає справжній автомобіль-лімузин ЗІМ, який зберігся на Гайворонській вузькоколійці Одеської залізниці.
13:50
Вперше з липня 2022 року в Слов'янську пішли тролейбуси по трьом маршрутам.
10:42
Частина магістральних та маневрових тепловозів Одеської залізниці, що працюють в прифронтовій зоні Миколаївської та Херсонської областей, захищають імпровізованим бронезахистом.
19:35 Собственный материал
5 листопада по лінії Гайворонської вузькоколійки, що відноситься до Одеської залізниці, курсував туристичний ретро-потяг під справжньою паровою тягою.
14:31
Служба автодоріг Одеської області повідомляє, що розпочато аварійно ремонтні роботи автомобільної дороги Т-1627, яка йде від Арцизу через Тарутино до кордону з Молдовою.
11:25
З 4 листопада припиняється катерне пасажирське сполучення Дністровським лиманом по маршруту Білгород-Дністровський - Овідіополь.