Материалы на главную

17:38
25 березня 2022 року екіпаж рятувального судна «Сапфір», який знаходився в російському полоні з моменту захоплення судна 26 лютого, повернувся на Батьківщину в рамках першого обміну полоненими.
16:45
Ті 10 торгівельних суден з російськими власниками, які на початку війни опинилися в порту Ізмаїл Одеської області, росіяни намагалися вивести за межі України. Але не змогли.
12:55
В умовах воєнного стану міський електротранспорт в Одесі продовжує перевезення у зменшеному режимі.
14:34
Служба автодоріг Одеської області назвала суму збитків дорожній інфраструктурі регіону через розв'язану росією війну проти України.
09:47
На 11 квітня заплановане відправлення з Одеси 8 потягів далекого сполучення за графіком, а також приміських електричок.
15:05 Собственный материал
8 квітня в Одесі презентували журналістам новий трамвай "Одіссей-Макс", який збудували вже під час війни. Життя продовжується.
09:41
8 квітня українська залізниця продовжує пасажирські та вантажні перевезення. З Одеси сьогодні відправляються 9 пасажирських потягів. Продовжується евакуація з міст на Донбасі.
18:38
Частина приміських електричок з Одеси буде продовжена за маршрутом до станції Веселинове в Миколаївській області.
13:23
Через блокування росією морських портів "Великої Одеси", Миколаєва, окупації Бердянська та штурму Маріуполя Україна може здійснювати морські та річкові перевезення лише через дунайські порти на півдні Одеської області.
09:50
5 квітня з Одеси буде відправлятися 9 пасажирських потягів. Також частина потягів на Донбасі рухається з затримками та по зміненим маршрутам.