Материалы на главную

17:22
На базы державноъ компанії "Нафтогаз" буде створено національну мереж автозаправок, яка отримає націоналізовані заправки, відібрані від російських компаній.
09:33
За останні тижні біля румунської частини гирла Дунаю у морі утворилося скупчення торгівельних суден, які прямують до українських дунайських портів Одеської області Ізмаїл та Рені.
14:23
Для перевезень українського зерна до балтійських портів задіяли польські залізниці. Для цього пропонують перевозити зерно у напіввагонах, а також відкрили декілька полігонів для українських вагонів-зерновозів на колії 1435 мм.
13:17
У Львові з 2 червня проїзд у міських автобусах та маршрутках буде коштувати 15 гривень замість нинішніх 10 грн.
10:32
У місті Бахмут Донецької області вдруге за час війни зупинено рух тролейбусів.
15:16
Укравтодор возобновил работу комплексов автоматической фиксации в движении нарушений габаритно-весовых норм. А с 23 мая после недели их работы в тестовом режиме — также практику штрафов перевозчиков, превышающих предельные параметры.
10:53
Частина залізниці, яку зараз модернізують у Молдові, проходить по території Одеської області України.
16:16 Собственный материал
Незважаючи на воєнні дії та обстріли міста, в Одесі завершують дуже важливий для транспортної інфраструктури проект - реконструкцію трамвайних колій на перехресті вулиць Пантелеймонівської та Преображенської. Там вже почалися випробувальні рейси трамваїв.
13:43
Укравтодор планує вдосконалити під'їзні шляхи до контрольно-пропускних пунктів шляхом облаштування майданчиків для відстою автотранспорту. Про це повідомив перший заступник голови Державної агенції автомобільних доріг Андрій Івко.
12:55
Україна розпочне поетапне будівництво вузької європейської залізничної колії, щоб з'єднати свою дорогу з європейською.