Материалы на главную

09:19
Новий тиждень в Одесі розпочинається зі стабільної роботи електротранспорту - працюють 84 трамваї та 56 тролейбусів.
13:50 Собственный материал
До того, як росія напала на Україну, Маріуполь був містом, де чи не наймасштабніше оновили громадський транспорт. Що ж трапилось з транспортом Маріуполя під час війни? Загалом - він розділив долю міста, яке було знищене.
12:53 Собственный материал
40 американських дизельних тепловозів сподівається отримати "Укрзалізниця" за ленд-лізом - саме стільки, скільки раніше планувала закупити.
17:01 Собственный материал
Вперше з травня 2020 року в Одесі ходить до центру міста трамвай маршруту №10 з житлового масиву "Черьомушки".
12:29
Київська школа економіки зазначає, що лише у сфері транспорту та інфраструктури Україна зазнала збитків від війни більш як на 41 мільярд доларів из більш як 103 мільярдів загальних збитків.
15:57
Знешкодження морських мін біля ключових портів України може затягнутися на кілька місяців. Про це заявив спеціальний радник з морської безпеки Міжнародної морської організації (IMO) Пітер Адамс, передає Bloomberg.
09:37
За перші дні червня в Одесі щодня працює на маршрутах 135-140 одиниць рухомого складу електротранспорту.
12:26
Паливна криза добралася і до Ізмаїлу на півдні Одеської області. З 10 червня вартість проїзду в автобусах Ізмаїла буде 15 гривень, для школярів - 5 гривень.
10:14
Зусилля України для розблокування її морських портів, передусім Одеси, Чорноморська та Южного, потребують міжнародних гарантій безпеки судноплавства.
12:36
Незважаючи на повідомлення про можливість розблокування порту Одеси за посередництва Туреччини, жодних гарантій безпеки з боку росії щодо цього немає.