Материалы на главную

17:03
Найбільша у світі крюїнгова компания V.Group закликає НАТО забезпечити супровід торгівельних суден у Чорному морі, тобто вперше з часів Другої Світової війни запровадити систему конвоїв.
12:35
Вранці 25 квітня росія завдала ракетних ударів по залізничній інфраструктурі. Затримується ціла низка пасажирських потягів.
09:06
22 квітня "Укрзалізниця" продовжує роботу з пасажирських перевезень за графіком та в евакуаційному режимі.
09:05
21 квітня з Одеси будуть відправлятись 7 пасажирських потягів далекого сполучення, в тому числі один двогрупний потяг.
17:37
Румунія, наскільки це можливо, намагається замінити заблоковані українські порти "Великої Одеси" та надає сприяння торгівельним суднам під прапором України.
13:29
"Укрзалізниця" з 16 квітня відновлює залізничне сполучення з Черніговом. Це місто було у ворожій блокаді понад місяць і постійно бомбардувалося артилерією ворога. 
09:07
Ми продовжуємо висвітлювати роботу залізниці з пасажирських перевезень, зосереджуючи увагу на нашій Одесі та районах бойових дій на сході України.
10:36
Залізниця продовжує роботу з пасажирських перевезень та евакуації людей. З Одеси відправлено залізницею за час війни більш як 150 тисяч чоловік.
13:13
В умовах морської блокади узбережжя Одеської області в Україні можуть працювати лише дунайські порти Ізмаїл, Рені та Кілія. А розташований неподалік від них порт у Білгороді-Дністровському планує стати логістичним хабом для них.
09:49
Розповідаємо, як в екстремальних воєнних умовах під обстрілами працює залізниця 13 квітня - в Одесі та по всій Україні.