Материалы на главную

11:54
Нові правила користування електротранспортом в Одесі створюють умови для запровадження системи електронного квитка.
17:27
Регіональний філіал "Львівська залізниця" "Укрзалізниці" переводить частину співробітників залізниці на скорочений робочий день або скорочений робочий тиждень.
12:40
Міністерство так званої оборони росії офіційно підтвердило свою поразку на острові Зміїний Одеської області, але при цьому росіяни розповсюдили декілька фейків, зокрема про судноплавство до порту Одеси.
10:17
Кабінет Міністрів погодив призначення директорів Одеського морського торговельного порту, морського порту "Південний" та морського торговельного порту "Чорноморськ".
09:33
Фактично підписана напередодні угода про скасування дозволів на перевезення країнами Євросоюзу для українських автомобільних перевізників означає "транспортний безвіз". Дана угода починає діяти з моменту підписання, тобто з 29 червня.
11:11
"Укрзалізниця" оприлюднила рейтинг найкращих вокзалів та пасажирських потягів, складений на основі відгуків пасажирів. Найкращим вокзалом став Одеський, а у ТОП-5 потягів увійшли два потяги з Одеси.
09:32
Російська компания "Трансмашхолдинг", яка мала своє виробництво залізничного рухомого складу на території Угорщини, більше не буде працювати в Європі. Тому що санкції працюють.
11:50
До порту Рені на півдні Одеської області вантажні потяги йдуть транзитом через територію Молдови з Вінницької області - під українськими тепловозами.
18:15
Стали известны основные подробности последних ударов ВСУ по острову Змеиный Одесской области на протяжении последних двух дней - 25 и 26 июня.
17:37
З 1 липня Польща скасовує безкоштовний проїзд польськими пасажирськими потягами для українців.