Материалы на главную

15:15
На Одеській залізниці очікують збільшення перевезень зернових вантажів у напрямку до портів та показали підсумки роботи з зерном до портів Ізмаїл та Рені.
12:02
28 липня в Одесі почав роботу подовжений маршрут трамваю №7. Це перший етап проекту швидкісного магістрального трамваю "Північ-Південь".
17:47
З 28 липня 2022 року в Одесі вперше в історії створюється трамвайний маршрут з житлового масиву Котовського до центру міста та вокзалу.
12:59 Собственный материал
Розповідаємо, чому зараз настільки важливий Антонівський міст, а також яке значення мають всі інші мости на нижньому Дніпрі.
14:34
У південній частині Одеської області завершили ремонт 6-кілометрової ділянки дороги між Білгородом-Дністровським та трасою "Одеса - Рені".
10:52
Автодорогу на півдні Одеської області у селищі Березине закривають для проїзду через ремонт залізничного переїзду.
18:28
Відновлення судноплавства в морських портах Одеської області планують з порту Чорноморськ - він перший на черзі. Одеса стане другою.
16:39
За словами міністра інфраструктури Олександра Кубракова, через українську частину гирла Дунаю на півдні Одеської області пройшли вже 70 торгівельних суден.
11:01
Дещо скорочений через ремонт колій пасажирський потяг з Одеси до Рахова дещо змінює маршрут - він буде курсувати до станції Ворохта замість станції Яремче.
14:04
Незважаючи на вчорашній ракетний удар рашистів по Одесі, в Адміністрації морських портів України (АМПУ) готують до відновлення роботи порти Одеса, Чорноморськ та Южний.