Материалы на главную

09:45
Роботи з відбудови залізниці від Березино до Басарабяски між південною частиною Одеської області та Молдовою завершені.
18:58
У серпні 2022 року виповняється вже два роки з моменту запуску поромної переправи через Дунай Орлівка - Ісакча на півдні Одеської області.
15:25 Собственный материал
Як проходить судноплавство у портах Одеської області - морських та дунайських. Дії флоту росії та аналіз морських новин за 17 серпня.
17:25
16 серпня з портів Одеської області Чорноморськ та Південний вийшли у море відразу 5 торгівельних суден, які сформували найбільший за чисельним складом конвой, який прямує у напрямку Босфору.
16:20
У серпні "Укрзалізниця" запускає, частково у відновленому, частково у зміненому вигляді, відразу чотири регіональні експреси на базі сучасних дизель-потягів ДПКр - три у західних областях і один на сході України.
15:35
На ранок 15 серпня у Туреччині знаходяться на інспекції 6 суден-балкерів, які за день-два прийдуть до портів Одеської області під завантаження зерном та іншою агропродукцією.
13:39
Увечері 14 серпня до порту Одеси вперше з початку війни зайшли два торгівельні судна.
12:22 Собственный материал
Що зараз відбувається на морі? До Одеси вперше з початку війни заходять торгівельні судна. Також розбираємось, де і як можна побачити російські кораблі у Севастополі та біля нього.
10:05
Вже підведені перші підсумки роботи продовженого до залізничного вокзалу маршруту №7 одеського трамваю. До кінця серпня його обіцяють продовжити ще раз.
12:40
З 9 серпня українські магістральні тепловози почали вантажні перевезення з потягами по території Молдови. Вони прямують транзитом з Вінницької області до Одеської - до порту Рені.