Материалы на главную

12:24
Зараз між Одесою та Києвом курсує всього один пасажирський потяг. Для нього змінено графік руху та додали декілька зупинок.
14:50
Окупанті більше не можуть користуватися залізничним мостом через Дніпро біля Херсону.
10:40
Наведену окупантами поромну переправу через Дніпро вже можна побачити на космічних знімках. Це зайвий раз доводить, що автомобільні мости через Дніпро у Херсонській області непридатні для використання після ударів ЗСУ.
16:57
Потяги з Києва до Варшави та Хелма у Польщі з середини серпня будуть йти за більш швидким графіком.
16:16 Собственный материал
Всі зацікавлені сторони намагаються відновити судноплавство з українських портів. Сьогодні задля цього до Одеси та Чорноморську приїхали президент України Володимир Зеленський та посли країн "великої сімки". Дивимось, як розвивалася ситуація протягом останніх днів.
15:31
Через неможливість використання Антонівського мосту, російські окупанти розпочали роботу поромної переправи через Дніпро біля Херсону. Вона виявилася дуже дорогою для місцевих мешканців.
13:01
Показуємо у відеоролику стан громадського транспорту у окупованому росіянами Маріуполі.
11:43
У гирлі Дунаю на півдні Одеської області 28 липня підірвалося на міні українське гідрографічне судно "Шляховик".
17:51
Увечері 27 липня у Чорне море через протоку Босфор увійшли два турецькі фрегати. Вони, скоріш за все, приймуть участь у військово-морських навчаннях НАТО у Болгарії, а після цього будуть охороняти конвої торгівельних суден до портів Одеської області.
16:30
За словами мера Одеси та його заступників, протягом серпня буде запущений наскрізний магістральний трамвайний маршрут, який стане найдовшим в Україні та з'єднає між собою найбільші житлові масиви Одеси.