Материалы на главную

09:41
Авіакомпанія Bees Airline була позбавлена сертифіката екссплуатанта та припиняє роботу - це суто формальне рішення, оскільки авіакомпанія вже не має літаків, а небо України закрите.
09:02 Собственный материал
Необходимость в подкачке шин может возникнуть в любой момент. Именно поэтому автомобильный компрессор должен быть в багажнике у любого предусмотрительного водителя.
15:45
Через протоки Дарданели та Босфор у порт Чорноморськ Одеської області вже йде перше торгівельне судно з початку війни - балкер "Osprey S" під прапором Ліберії.
14:34
На київському міському залізничному кільці тепер курсують лише оновлені електрички. Також запущені нові приміські маршрути у напрямку Ніжина.
12:22
За липень 2022 року українська залізниця збільшила обсяги перевезення вантажів порівняно з червнем.
16:50
Україна вивезла на експорт всіма видами транспорту за липень 2022 року 1 мільйон 613 тис. тон зерна.
15:15
Розділені Дністровским лиманом міста Одеської області Білгород-Дністровський та Овідіополь будуть сполучені пасажирським катером.
13:26
Причиною цього став підрив на невідомому вибуховому пристрої лоцманського катеру 31 липня.
10:42
На Гайворонській вузькоколійці, яка відноситься до регіонального філіалу "Одеська залізниця" "Укрзалізниці" збільшують кількість рейсів пасажирських потягів.
09:29
1 серпня за даними Міністерства інфраструктури України та Міністерства оборони Туреччини, з портів Одеси та Чорноморська таки відновлюється судноплавство.