Материалы на главную

17:02
Ще два судна з зерном вийшли в море з портів Одеської області Чорноморськ та Південний - вони прямують до Туреччини та Ірану.
13:35
Чергова спроба зупинити Гайворонську вузькоколійку Одеської залізниці, на щастя, не вдалася тим, хто це планував.
23:30 Собственный материал
Як йде морський трафік з портів Одеської області та про дислокацію і дії російського флоту на Чорному морі, якому змінили командуючого.
19:52
11 серпня були скасовані всі рейси вузькоколійки Одеської залізниці між Гайвороном та Рудницею.
17:37
Починаючи з 2016 року в Одесі витратили біля одного мільярда гривень на виробництво власних трамваїв та реконструкцію трамвайної інфраструктури у центрі міста. Загальна ж сума планованих витрат, з урахуванням досі не реалізованих проектів за європейськими кредитами, перевищувала 90 мільйонів євро.
16:36
Внаслідок ударів по мосту через Дніпро по греблі Каховської ГЕС російське армійське угрупування на правому березі Дніпра остаточно потрапляє у логістичну блокаду та оперативне оточення.
14:35 Собственный материал
Що відбувається в портах Одеси, Чорноморська, Південного та що робить флот росії 9 серпня - головні морські новини.
14:01
Вранці 7 серпня з портів Одеса та Чорноморськ вийшли в море відразу 3 навантажені зерном балкери і танкер, а ще один напередодні прийшов порожнім під завантаження.
11:29 Собственный материал
Що цікавого відбувається у Чорному морі 5 серпня? З портів Одеса та Чорноморськ вийшов у море перший конвой торгівельних суден. А росіяни біля Севастополя роблять дивні маневри свого флоту.
09:30
"Укрзалізниця" завершила модернізацію вже 10 електричок, які працюють на кільцевому маршруті та приміських лініях Kyiv City Express.