Материалы на главную

12:17
В Одесі проводяться комплексні роботи з відновлення зупинкових комплексів, які були пошкоджені вандалами.
09:34
Керівництво "Укрзалізниці" та міністерства інфраструктури показали стан залізниць та автошляхів на деокупованій території Харківської області.
16:16 Собственный материал
З 13 вересня 2022 р. Одеса вперше в своїй історії отримала магістральний трамвайний маршрут, який з'єднує все місто з його найбільшими житловими масивами та історичним центром.
17:21
Заморожене на стадії 80% готовності будівництво нового пірсу у порту Чорноморськ Одеської області відновили.
17:37
Через обміління Дунаю вантажні судна Українського Дунайського пароплавства можуть йти лише під мінімальним завантаженням та до річкових портів у Болгарії.
14:24 Собственный материал
Аналізуємо ситуацію у Чорному морі. Де знаходяться російські військові кораблі та як здійснюється судноплавство в портах Одеської області - великих морських та дунайських. Головні морські новини за 8 вересня. Спочатку про дії флоту росії, потім про морську торгівлю та блокаду і на завершення - про нові поставки ракет для ВМС України та жалюгідні перспективи чорноморського флоту росії.
15:05
У планах керівництва росії заявлено про можливість поновлення морської блокади морських портів Одеської області.
16:16
З 10 вересня в Одесі трамвайний маршрут №7 почне курсувати по повній трасі магістральної лінії "Північ - Південь" - від житлового масиву Котовського до житлового масиву Таїрова через центр міста та вокзал.
19:09
В Одесі пройшло рівно 4 роки з моменту презентації першого трамваю з сучасним дизайном "Одіссей".
19:40
Загалом з 1 серпня, від початку дії "зернового коридору", з морських портів Одеської області вийшли в море 68 суден, на яких навантажено більше 1,7 мільйона тон української аграрної продукції.