Материалы на главную

19:40
Загалом з 1 серпня, від початку дії "зернового коридору", з морських портів Одеської області вийшли в море 68 суден, на яких навантажено більше 1,7 мільйона тон української аграрної продукції.
15:01
На осінь 2022 року "Укрзалізниця" дещо змінює розклад ряду пасажирських потягів "Інтерсіті". У напрямку Одеси "Інтерсіті" все ще не курсують взагалі.
13:50
З 30 серпня в Одесі відкрили для проїзду частину вулиць Канатної та Пироговської. Фото архівне.
12:08
З 22 серпня у Молдові через руйнування інфраструктури тимчасово закрили рух залізницею Кагул - Джурджулешти.
23:04
"Укрзалізниця" повідомляє про часткове відновлення руху потягів по аварійній ділянці залізниці між Тернополем та Львовом, де напередодні сталася аварія.
10:25 Собственный материал
У другій половині дня 28 серпня зійшли з колії більш як 20 вантажних вагонів на перегоні між станціями Підволочиськ та Максимівка Тернопільскої області. Це спричинило масштабні затримки ряду пасажирських потягів.
20:36
З 26 серпня відновлено рух потягів по більш як 19 км залізничної колії від Рахова до кордону з Румунією у Закарпатській області.
16:57
Регулярний огляд морських новин. На 26 серпня з морських портів Одеської області вийшли в море вже більш як 40 торгівельних суден. Одночасно флот росії проводить ротацію своїх сил біля Севастополю.
19:09
На будівлі залізничного вокзалу в Одесі закрили радянську символіку - замість неї прибулих до Одеси пасажирів буде зустрічати герб міста та України.
17:50
Дивимось, як росіяни взялися будувати понтонний міст поруч із непридатним для використання Антонівським автомобільним мостом через Дніпро. Зараз ми на це подивимось на космічних знімках.