Материалы на главную

23:04
"Укрзалізниця" повідомляє про часткове відновлення руху потягів по аварійній ділянці залізниці між Тернополем та Львовом, де напередодні сталася аварія.
10:25 Собственный материал
У другій половині дня 28 серпня зійшли з колії більш як 20 вантажних вагонів на перегоні між станціями Підволочиськ та Максимівка Тернопільскої області. Це спричинило масштабні затримки ряду пасажирських потягів.
20:36
З 26 серпня відновлено рух потягів по більш як 19 км залізничної колії від Рахова до кордону з Румунією у Закарпатській області.
16:57
Регулярний огляд морських новин. На 26 серпня з морських портів Одеської області вийшли в море вже більш як 40 торгівельних суден. Одночасно флот росії проводить ротацію своїх сил біля Севастополю.
19:09
На будівлі залізничного вокзалу в Одесі закрили радянську символіку - замість неї прибулих до Одеси пасажирів буде зустрічати герб міста та України.
17:50
Дивимось, як росіяни взялися будувати понтонний міст поруч із непридатним для використання Антонівським автомобільним мостом через Дніпро. Зараз ми на це подивимось на космічних знімках.
17:27 Собственный материал
Головні морські новини за 23 серпня: скільки з портів Одеської області вийшло торгівельних суден та що робить флот росіії у Чорному морі. Коротко про головне.
10:30
Одеська залізниця отримала та вже активно використовує спеціальний господарський потяг - в якому створені умови для проживання залізничників під час колійних робіт.
14:24
З 22 серпня розпочався рух вантажних потягів по відновленій залізниці на півдні Одеської області, яка сполучає станцію Березино з вузловою станцією Басарабяска в Молдові.
14:04 Собственный материал
Морські новини 21 серпня ми почнемо з дій російського флоту, який минулої ночі обстріляв Одеську область, та продовжимо роботою "зернового коридору" до портів "Великої Одеси".