Материалы на главную

16:50
За словам одного з нардепів, вже з 14 липня з Одесі відійде перше за час війни торгівельне судно з експортним зерном. Однак у Адміністрації морських портів України спростовують це.
11:11
З 7 липня відновлено рух вантажних потягів по залізниці широкої колії 1520 мм, яка йде від містечка Рені Одеської області до румунського Галацу.
15:20
На декількох одеських вулицях біля залізничного вокзалу відновили дорожню розмітку з велосипедними смугами.
14:50
За словами очільника "Укрзалізниці" Олександра Камишіна, зараз дефіциту вантажних вагонів немає, будувати нові вагони поки що не на часі, втрат майже немає, зате є конфісковані російські та білоруські вагони.
13:23
Одна з двох опцій безготівкової оплати проїзду в міському електротранспорті Одеси - QR-коди від "Приват24" вже показали більше мільйона проданих квитків.
09:43
Судноплавство до українських дунайських портів через Сулінське гирло Дунаю по території Румунії змінює режим планування - з добового на щотижневе.
18:01
Проект підвищення вартості паркування автомобілів в Одесі будуть розглядати на сесії міської ради.
12:35
У Запорізькій області за останні дні партизани роблять неможливим використання залізниці окупантами для їх військових потреб.
16:16
Зняття блокади з українських портів Одеса, Чорноморськ та Южний може бути здійснено за допомоги Великобританії, Туреччини та Греції.
12:41
Окупаційна влада росії намагається запустити пасажирське сполучення до окупованого Херсону з Криму.