В Одесі мерія позбувається одного з приватних автобусних перевізників

Понедельник , 22 января 2024, 18:02
Одеська мерія заявила про дострокове розірвання договору з одним з великих автобусних перевізників, який обслуговує кілька популярних міських маршрутів.
В Одесі мерія позбувається одного з приватних автобусних перевізників

Як зазначено в офіційному повідомленні міської ради, з 22 січня розірвано договори на обслуговування міських автобусних маршрутів, що працювали у режимі "маршрутне таксі" з компанією "Старс-Транс".

Ця компанія обслуговувала наступні маршрути: №16, №288, №6, №190, №191, №233, №237, №145, №149, №263. Серед них є як магістральні, які пов'язують між собою центр Одеси з великими житловими масивами, в тому числі один з "трансміських", маршрут на промринок "7-й кілометр", маршрути до кладовищ, пляжів, рідко курсуючі маршрути до околиць та маршрут, що дублює тролейбус №3.

Заявлено, що під час проведення контрольних заходів у грудні минулого та січні поточного року працівники Департаменту  транспорту, зв'язку та організації дорожнього руху  неодноразово фіксували порушення умов договорів вказаною компанією-перевізником. Для їхнього усунення підприємству були направлені відповідні попередження. Однак підприємство не вжило відповідних заходів для усунення порушень умов договору, що стало підставою для прийняття остаточного рішення про розірвання договорів.

Для їхнього подальшого обслуговування даних маршрутів призначено тимчасових перевізників. 

Надалі питання щодо визначення перевізників буде розглянуто на черговому засіданні конкурсного комітету. Це означає, що тимчасові перевізники можуть працювати досить довго.

comments powered by HyperComments