В Одесі будуть відновлювати дорогу - так звану "Овідіопольську дугу"

Понедельник , 30 октября 2023, 17:04
Вже не в перший раз одеська міськрада починає тендер на капітальний ремонт дороги, яка йде від вулиці Житомирської до Овідіопольської дороги та відома під неофіційною назвою "Овідіопольська дуга".
В Одесі будуть відновлювати дорогу - так звану "Овідіопольську дугу"

Одеська міськрада збирається провести капітальний ремонт проїзду від вулиці Житомирської до Овідіопольської дороги. Вже оголошено тендер у системі Prozorro зі стартовою вартістю 161 млн. гривень. Замовником робіт виступає управління дорожнього господарства Одеської міської ради.

Згідно з тендером, площа покриття, що підлягає капітальному ремонту, становить понад 16 тис. м². Підрядник повинен зняти старе покриття, укласти піщано-щебеневу основу, закатати все в новий асфальт, облаштувати тротуари, освітлення, дорожні знаки, зміцнити узбіччя.

Початок аукціону з тендеру призначено на 6 листопада.

У 2021 році вартість цих робіт оцінювалася менше ніж у 50 мільйонів гривень.

Вказана дорога дає можливість альтернативного проїзду з Овідіопольської дороги у інші райони Одеси, що важливо у зв'язку з аварійним станом Іванівського шляхопровіду, який частково перекритий для руху ще з початку 2021 року. Але доцільність ремонту "Овідіопольської дуги" є сумнівною,  оскільки вона не є єдиним альтернативним проїздом.

comments powered by HyperComments