В Одесі виділили ще 15 мільйонів на завершення ремонту Деволанівського узвозу

Понедельник , 16 сентября 2024, 16:06
На ремонт Деволановського узвозу продовжують витрачати кошти одеського міського бюджету. На черговий етап робіт "Ростдорстрою" виділять понад 15 млн грн.
В Одесі виділили ще 15 мільйонів на завершення ремонту Деволанівського узвозу

Управління капітального будівництва Одеської міської ради оголосило тендер на додаткове фінансування капітального ремонту системи поверхневого водовідведення вздовж Деволановського спуску з відновленням дорожнього покриття.

Минулого року проводився аналогічний тендер, на який було виділено понад 45 млн грн, проте цих коштів виявилося недостатньо. Під час виконання будівельних робіт було встановлено, що проектною документацією не передбачено низку необхідних додаткових робіт, які не були зазначені в початковому проєкті. Роботи мають бути завершені до грудня 2024 року. Тендер було віддано без проведення аукціону фірмі "Ростдорстрой". Орієнтовна вартість робіт – 15 474 875 грн.

З 2020 по 2022 роки вже було виконано робіт на суму 157 млн грн. 31 жовтня 2022 року міська рада знову оголосила тендер на капітальний ремонт Деволановського спуску, вартість робіт оцінили в понад 61 млн грн, а угоду підписали з попереднім підрядником. У технічному завданні було зазначено, що підрядник має завершити ремонт комунікацій, облаштувати дорогу, тротуари та розмітку. Ці роботи також були зазначені у першому тендері.

comments powered by HyperComments