Морские и речные перевозки

11:42
Наразі міністерство енергетики шукає локації для розміщення турецьких плавучих електростанцій неподалік від берегів Одеської області.
16:01
Україна закликала ООН та Туреччину примусити Росію припинити блокування судноплавства в Чорному морі
09:32
Річкова судноплавна контейнерна лінія від румунського порту Констанца на південь Одеської області по Дунаю буде продовжена і охопить не лише порт Рені, а ще й Ізмаїл.
17:05
З великих морських портів Одеської області на середину лютого вже експортували 21 мільйон тон української аграрної продукції.
13:10
Поромна переправа через Дунай Орлівка - Ісакча на півдні Одеської області перетворюється на повноцінний порт.
16:16
Фонд держмайна продає з аукціону в рамках приватизації пори Білгород-Дністровський в Одеській області за стартовою вартістю у 187 мільйонів гривень.
14:47
Інформація про те, що в порту Рені на півдні Одеської області затонула баржа, виявилася недостовірною. Баржу вдалося врятувати.
15:26
Порт Південний за січень 2023 року обробив більше 77 тисяч тон вантажів.
13:03
Відвантаження зернових в Одеському морському торговому порту з терміналу GNT Group йде під контролем професіоналів компанії та забезпечує безперебійну роботу «зернового коридору». На цьому у своєму інтерв’ю Бізнес Цензору наголосили власники GNT Group – Володимир Науменко та Сергій Гроза, коментуючи спроби заблокувати роботу терміналу кредиторами компанії Argentem Creek Partners.
10:45
Порт Білгород-Дністровський в Одеській області стає другим портом, який приватизують повністю як цілісний майновий комплекс.