Морские и речные перевозки

10:50
Держстивідор "Одеський порт" продає з аукціону пошкоджений обстрілами та виведений з експлуатації плавучий док.
12:22
Після поновлення роботи "зернового коридору" до морських портів Одеської області з нього через дії росії фактично виключено порт Південний, працювати залишаються порти Одеса і Чорноморськ.
15:52
19 травня після участі у ракетних ударах по Одесі та іншим містам України російський чорноморський флот знову виводить в море ракетні кораблі.
12:57
В рамках поновлення до 17 липня "зернової угоди" поки що погоджено судноплавство лише до двох морських портів Одеської області.
15:28
У портах Миколаївської області та у Херсоні залишаються заблокованими з початку війни 14 турецьких суден. Зараз у них є можливість вийти в море.
12:12
Внаслідок переорієнтації вантажних перевезень на дунайські порти Одеської області там відкрито вже три регулярних контейнерних лінії.
17:26
Термін дії "зернової ініціативи", яка дозволяє безпечне судноплавство з морських портів Одеської області суто для експорту українського зерна та іншої аграрної продукції подовжили.
15:07
З портів Одеськеої області 17 травня вийшло останнє судно у рамках поточної "зернової угоди".
15:25
Через блокування Росією роботи "зернового коридору" у портах Одеської області значно знизилися темпи перевантаження зерна. Про це повідомив директор департаменту комерційної роботи "Укрзалізниці" Валерій Ткачов.
18:43
Станом на 15 травня чорноморський флот росії загрожує Одесі та іншим містам України обмеженим за обсягом ракетним ударом з Азовського моря.