Морские и речные перевозки

20:52
Надвечір 25 квітня у Чорному морі стало в два раза більше ударних ракетних кораблів, які можуть загрожувати Одесі.
16:36
Європейське агентство з безпеки мореплавства (EMSA) надасть Одеській філії ДП «Адміністрація морських портів України» (АМПУ) спеціалізоване обладнання для локалізації та ліквідації забруднень у Чорному морі. Про це повідомила прес-служба АМПУ.
16:53
Країни «Великої сімки» (G7) закликали до продовження, повної імплементації та розширення критично важливої Ініціативи щодо безпечного транспортування зерна та продуктів харчування з українських портів Одеської області у Чорному морі. Про це ідеться в комюніке міністрів сільського господарства країн-членів групи, повідомляє Reuters.
15:21
24 квітня з моря Одесі загрожують ракетним ударом два російських підводних човни.
10:10
Вночі 24 квітня по російському флоту у окупованому Севастополі було завдано черговий удар морськими дронами.
16:51
21 квітня Одеську область відвідав з офіційним візитом мініст транспорту Франції Клеман Бон. Він побував в порту Одеси на одному з контейнерних терміналів.
14:33
Розвиток інфраструктури українських дунайських портів на півдні Одеської області буде відбуватися за фінансової допомоги Європейського банку реконструкції та розвитку.
15:51
Порт Усть-Дунайськ на півдні Одеської області нещодавно був проданий з аукціону і став першим в Україні повністю приватним портом. Напередодні був офіційно підписаний договір купівлі-продажу. Що планує робити там новий власник.
13:13
Заблокована через бюрократичний саботаж росії судноплавство "зерновим коридором" з портів Одеської області відновлюється після перемовин віце-прем'єра з питань інфраструктури Олександра Кубракова з міністром оборони Туреччини Хулусі Акаром.
17:17
18 квітня Одесі з моря загрожують вже 4 російські кораблі з ракетами - чорноморський флот знову нарощує сили.