На Одеській залізниці призначили "Інтерсіті" до Черкас

Суббота , 14 января 2023, 15:42
З 20 січня призначено новий потяг класу "Інтерсіті" сполученням Київ - Черкаси. Місто Черкаси знаходититься у сфері обслуговування регіонального філіалу "Одеська залізниця".

Вперше в історії незалежної України призначається швидкісне залізничне сполучення міста Черкаси. "Укрзалізниця" призначає потяг класу "Інтерсіті+" №730/729 сполученням Київ — Черкаси.

З Києва потяг відправлятиметься з 20 січня щоденно, крім вівторків, о 17:50, і прибуватиме до Черкас о 21:07. Зворотно, з Черкас, поїзд відправлятиметься з 21 січня щоденно, крім серед, о 6:33 і прибуватиме до Києва о 9:39. 

Нещодавно тут було завершено довгоочікуваний проєкт із електрифікації, який дозволяє пустити до Черкас комфортний та модерновий Hyundai Rotem. Кілька днів тому до Черкас вперше запустили і приміські електропотяги. Окрім того, вже йдуть роботи по відновленню обхідної лінії навколо вузлової станції ім. Тараса Шевченка - це дозволить значно скоротити час у дорозі за рахунок відсутності необхідності змінювати на даній станції напрямок руху.

Квитки вже доступні для придбання в застосунку Укрзалізниці, в чат-боті, на сайті та в касах вокзалів.

comments powered by HyperComments