Для роботи портових станцій в "Укрзалізниці" створили спеціальну філію

Четверг , 23 ноября 2023, 13:13
Нова філія у складі "Укрзалізниці" буде забезпечувати залізничну логістику в портах.
Для роботи портових станцій в "Укрзалізниці" створили спеціальну філію

В складі "Укрзалізниці" почала працювати нова філія "Оператор припортових станцій". Про неї йшла мова під час наради представників товариства з учасниками зернового ринку.

До штату філії увійшли працівники дирекції по роботі з припортовими станціями регіональної філії "Одеська залізниця" (ДН-5).

До складу філії увійшли такі припортові станції: Одеса-Порт, Чорноморськ-Порт, Поромна, Берегова, Ізмаїл, Миколаїв-Вантажний, Жовтнева і Херсон. Цікаво, що до цієї філії не увійшли станції Хімічна, яка обслуговує Одеський припортовий завод та розташовані на його території та поруч портові термінали, а також станція Рені, що обслуговує однойменний порт.

За словами директора підрозділу Івана Ємця, основне завдання філії - забезпечення залізничної логістики у портах. "Будемо організовувати роботу з подавання/прибирання вагонів, розвивати нові послуги у складі філії, оптимізувати витрати, пов’язані із технологічними процесами роботи нової філії, а також сподіваємося на кращий фінансовий результат роботи нашого підрозділу", - уточнив Ємець.

comments powered by HyperComments