Пошкоджено залізницю у напрямку Кам'янця-Подільського

Фото: Віктор Голодняк  |  Понедельник , 18 марта 2024, 09:36
Через зсув грунту пошкоджено залізницю між станціями Нігин і Гуменці у напрямку Кам'янця-Подільського. Через це тимчасово там обмежено рух поїздів.
Пошкоджено залізницю у напрямку Кам'янця-Подільського

У зв’язку з деформацією земляного полотна на перегоні Нігин - Гуменці у Хмельницькій області з ранку 17 березня тимчасово закритий рух для одного пасажирського та декількох приміських поїздів. Потенційно ремонтні роботи можуть тривати кілька діб.

Обмежено поїзд № 139/140 Київ—Кам’янець-Подільський (разом із причіпними вагонами з Ужгорода). Кінцевою для цього рейсу вимушено стане станція Нігин, розташована в однойменному селі, що за 19 км від Кам’янця-Подільського.

«Про хід ремонтних робіт ми сповіщатимемо додатково, наразі приносимо вибачення за зміни в маршруті через форсмажорні обставини», — зауважили у компанії вночі.

№ 6382 Ларга—Кам’янець-Подільський (замість Ларга—Хмельницький);
№ 6383 Хмельницький—Нігин (замість Хмельницький—Ларга);
№ 6384 Нігин—Гречани (замість Ларга—Гречани).

Поїзд далекого сполучення № 139/140 Київ—Кам’янець-Подільський вже обмежено до/зі станції Нігин.

«Укрзалізниця звернулася до місцевої влади, щоб організувати довезення пасажирів до/з Нігина безкоштовними автобусами протягом всього періоду ремонту. Пасажирів ранкового рейсу наразі вже пересаджуємо на організований трансфер, тож дякуємо за швидку реакцію протягом ночі», — наголошується у дописі.

comments powered by HyperComments