Через обстріли і повітряні тривоги залізниця зменшила вивантаження в портах Одеської області

Понедельник , 1 апреля 2024, 13:48
Постійні повітряні тривоги через загрози удару балістичними ракетами та обстріли дронами-камікадзе призвели до певного зниження обсягів перевалки вантажів з залізниці у портах Одеської області.
Через обстріли і повітряні тривоги залізниця зменшила вивантаження в портах Одеської області

Через повітряні тривоги в Одеському регіоні втрати вантажовідправників складають приблизно п’ять діб вивантаження. Про це повідомив заступник директора департаменту комерційної роботи «Укрзалізниці» Валерій Ткачов. За його словами, якщо помножити цю кількість на обсяг середньодобового вивантаження, то можна побачити, що втрати становлять близько 7 тис. вагонів.

Крім того, перебої в роботі портів Великої Одеси (Одеса, Чорноморськ, Південний) призвели до збільшення накопичення вагонів у 6,9 раза — до 8772 одиниць.

Також Ткачов повідомив, що за останній тиждень скоротився обсяг середньодобового вивантаження зернових в одеських портах — на 41 вагон, до 1408 од. на добу. 

Знизилося і вивантаження зернових у портах Дунаю: на сім вагонів — до 102 од. на добу. Водночас черга в цьому напрямку зменшилася до 511 із 658 вагонів із зерном.

comments powered by HyperComments