Украинские железные дороги

17:11
З 30 червня призначається додатковий пасажирський поїзд сполученням Київ - Львів.
15:08
У липні будуть ремонтувати два важливих залізничних перегони на лінії у напрямку Рахова та кордону з Румунією - від Надвірної до Делятина в Івано-Франківській та від Деражні до Комарівців у Хмельницькій.
12:12
Обласна влада в Одеській області знову почала просувати дві ідеї розвитку транспортної інфраструктури - будівництво залізниці від Ізмаїла до Рені та будівництво моста через Дунай.
15:36
Один з топ-посадовців "Укрзалізниці" заявив, що лібералізація тяги, тобто допуск роботи приватних магістрал них локомотивів, не буде сприяти покращенню залізничних перевезнь.
10:44
Один з топ-посадовців "Укрзалізниці" висловив думку про можливість закриття деяких непрацюючих чи малодіяльних станцій, на яких 5 і більше років немає вантажної роботи.
15:41
Молдова має намір з 1 липня підвищити тарифи на транзитні залізничні перевезення. Це важливо для транспортування вантажів до українських портів Рені та Ізмаїл на півдні Одеської області та до молдавського порту Джурджулешти.
10:24
"Укрзалізниця" отримає інвестиції від ЄС на розвиток транскордонної інфраструктури.
13:50
Перевантажений зараз залізничний напрямок на півдні Одеської області до Ізмаїлу планують модернізувати зі зростанням пропускної здатності - шляхом електрифікації.
12:36
Понад 400 км колії відремонтували українські залізничники за 5 місяців 2023 року.
10:43
Під час зустрічі міністрів транспорту держав G7 ухвалено рішення про підтримку відновлення транспортної інфраструктури України.