Украинские железные дороги

09:34
В ніч на 19 травня було пошкоджено через падіння безпілотнику на колію залізницю у окупованому росіянами Криму.
11:01
Вранці 18 травня стало відомо про підрив залізничної магістралі на лінії між Сімферополем та Севастополем у окупованому росіянами Криму. При цьому зійшли з колії декілька вагонів вантажного потяга.
12:33
Залізничним транспортом до порту Рені на півдні Одеської області планують доставляти до 100 вагонів аграрних вантажів кожного дня.
16:06
"Укрзалізниця" отримала дозвіл на відновлення руху ділянкою колії на Хмельниччині, яку було закрито для пасажирських поїздів після ворожого обстрілу 13 травня.
11:33
Залізничникам передали від USAID велику партію дизель-генераторів для забезпечення перевезень в умовах обмежень чи аварій з електропостачанням.
16:26
«Укрзалізниця» та литовські залізничники планують створити незалежну систему експлуатації залізниці на мережі колій 1520 мм. З цього випливає, що через територію Польщі створять, як мінімум, одну лінію колії 1520 мм.
09:14
Станом на вечір 14 травня, рейси Укрзалізниці, що традиційно прямували подільським регіоном через Вінницю, Хмельницький та Тернопіль, продовжують курсувати в об'їзд внаслідок робіт по ліквідації наслідків суботніх обстрілів у регіоні.
12:22
У напрямку до порту Ізмаїл на півдні Одеської області утворилася черга з залізничних вагонів, обробка якої може зайняти майже місяць.
12:58
З 15 травня почне курсувати регіональний експрес між Одесою та Вінницею. На цьому маршруті буде працювати модернізована електричка.
11:01
На двох залізничних переходах через кордон з Молдовою в Одеській області на магістралі до порту Рені спростили прикордонний контроль.